Tuesday, October 12, 2021

Ciri-Ciri Keluarga Bahagia

Hi everyone๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“Salam inspirasi daripada cikgu buat semua murid yang diberikan kesempatan masa bagi melihat, membaca, menonton perkongsian ini. Tahniah cikgu ucapkan. Semoga ianya memberi manfaat kepada kamu dan juga orang-orang tersayang di sekeliling kamu.

Memiliki keluarga bahagia merupakan impian semua orang. Tidak ada seorang pun manusia yang normal, sihat tubuh badan dan pemikiran yang inginkan satu keluarga yang kucar kacir dan tidak harmoni. Untuk mendapatkan satu keluarga yang bahagia, perlulah mengamalkan sifat-sifat yang baik seperti bertolak ansur, amanah, bersangka baik dan memahami ahli keluarga tersebut. Gaya hidup yang sihat berlandaskan agama dan nilai-nilai murni mampu membawa kebahagiaan kepada sesebuah keluarga itu. 

Berikut cikgu kongsikan ciri-ciri keluarga yang bahagia sebagai input tambahan kepada kamu. Semoga anak-anak murid yang cikgu sayangi dapat aplikasikan ilmu ini bagi menambahkan lagi kebahagiaan dalam keluarga.Jom cuba aktiviti pengukuhan ini...
sila klik ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

 ๐Ÿ˜I LoVe My Family ๐Ÿ˜

untuk mendapatkan maze chase game. 


"Hapiness is a state of mind"
We Care We Love๐Ÿ’“

#kiaskukenaldiriku
#staysafe

No comments:

Post a Comment