... SELAMAT DATANG KE BLOG SKTPP 2017...TEL: 03-83119204...FAX: 03-83119234...SELAMAT DATANG KE BLOG SKTPP 2017...TEL: 03-83119204...FAX: 03-83119234...SELAMAT DATANG KE BLOG SKTPP 2017...TEL: 03-83119204...FAX: 03-83119234...

Monday, December 23, 2013

PERMOHONAN GURU GANTI BAGI NEGERI SELANGOR


PERMOHONAN GURU GANTI BAGI NEGERI SELANGOR DILAKSANAKAN SECARA ATAS TALIAN MULAI 2014.  KEPADA YANG BERMINAT, SILA LAYARI LAMAN WEB SEPERTI DI BAWAH:-


Sekian dimaklumkan, terima kasih.

35 comments:

  1. saya sudah mendaftar..tetapi saya tidak boleh masuk ke dalam sistem tersebut..kenapa ye????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba mohon melalui laman web ini esggs.juict.net

      Terima kasih.

      Delete
  2. same problem... entah nak buat apa ! :(

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba mohon melalui laman web ini esggs.juict.net

      Terima kasih.

      Delete
  4. mcm mne ea sy ada masalah yg sama dgn fakhrul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba mohon melalui laman web ini esggs.juict.net

      Terima kasih

      Delete
  5. Replies
    1. Cuba mohon melalui laman web ini esggs.juict.net

      Terima kasih.

      Delete
  6. Untuk pengetahuan, pihak sekolah hanya sekadar memanjangkan makluman tersebut dalam blog sekolah. Sekiranya menghadapi masalah sila hubungi En. Afindi Mohd Salleh, Pen. PPD KGSK daerah Sepang di talian 0196036109 (*dipamerkan maklumat ini dengan kebenaran beliau). Semoga ini dapat membantu.

    ReplyDelete
  7. Actually The Both Username & Password Will Be Your IC Number Only.

    ReplyDelete
  8. kenapa problem nak masuk kn kod sekolah?

    ReplyDelete
  9. bukan masalah website.cuma kita xbaca habis arahan nyer.n arahannya tak jelas. both username n pasword tu your ic.

    ReplyDelete
  10. salam..sy dh cuba byk kali isi online form mohon guru ganti di esggs.juict.net tu..tp bila nak htr je,asyik kuar error..minta bimbing,mcmna nk pstikan permohonan tu di hantar..

    ReplyDelete
  11. Saya dah memohon. Tapi perlu ke sy post borang dan salinan dokumen sperti salinan ic ngan surat branak tu pd ppd?

    ReplyDelete
  12. Guru Bersara boleh jadi Guru Ganti ke ???

    ReplyDelete
  13. tak boleh log in pon. id & password guna ic no kan. tapi tak boleh masuk jugak

    ReplyDelete
  14. Saya memohon melalui sijil degree tapi, transkrip belum dapat lagi.Bagaimana kalau saya ingin menukar status permohonan melalui sijil diploma??Boleh ke?

    ReplyDelete
  15. salam..i cant even access the website suggested to apply?
    esggs.juict.net is this website for real?

    ReplyDelete
  16. problem la sistem ni..knapa x fixed the problem bfore suh org aply??ramai dah komen benda yang sama pasal problrm ni...mohon ambil tindakan segera agar memudahkan pemohon membuat urusan

    ReplyDelete
  17. I've applied but I can't log in..how to overcome this problem..need help please..

    ReplyDelete
  18. I've applied but I can't log in..how to overcome this problem..need help please..

    ReplyDelete
  19. Same problem..da msukkn no ic still xdpt log in

    ReplyDelete
  20. adakah server sekarang problem???
    saya cuba masuk site tapi forbidden 403...

    ReplyDelete
  21. Sy dah daftar nama-nama guru yang akan bercuti, tp sekarang tidak boleh masuk, adakah server sekarang problem?
    saya cuba masuk site tapi Forbidden 403.Harap dapat bantu, terima kasih

    ReplyDelete
  22. kenapa error..xbole masuk lansung link..tq

    ReplyDelete
  23. website tengah diselenggara, ppd bgai info

    ReplyDelete
  24. website tengah diselenggara, ppd bgai info

    ReplyDelete
  25. kiranya kena tunggu website tu ok baru leh mohon, or boleh mohon di ppd?

    ReplyDelete